Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης:”Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες”

Λυκογιάννης:”Δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες”

likogiannis

Στο γεγονός ότι η σημερινή εμφάνιση του Κολοσσού ήταν μια απόδειξη ότι είναι μια ομάδα με δυνατότητες στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με τον Προμηθέα.

Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε ότι οι άμυνα με αλλαγές που έπαιξε ο Μάκης Γιατράς μπέρδεψε τους παίκτες του που έχασαν το προβάδισμα, ενώ δήλωσε προβληματισμένος με την λάθος εκτέλεση του τελευταίου play της ομάδας του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα, καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια και στους δικούς μου παίκτες για την προσπάθεια, νομίζω ότι ήρθαμε με το σωστό σκεπτικό σήμερα μετά από το πάθημα- μάθημα του περασμένου Σαββάτου.Πιστεύω ότι είχαμε μία καλή αντίδραση και με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα αποδείξαμε ότι έχουμε αρκετές δυνατότητες ως ομάδα, αρκεί να βρούμε τη χημεία μας.

Παίξαμε καλά ως σύνολο, ‘διαβάζαμε’ καλά την αντίπαλη άμυνα και αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. O Προμηθέας είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Xάρη στην άμυνα αλλαγών που επέλεξε τα τελευταία λεπτά μας δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αλλαγές μας, δεν βρίσκαμε λύσεις και χάσαμε το μυαλό μας. Δώσαμε τη δυνατότητα στον Προμηθέα να βρει ρυθμό στην επίθεση.

Στα τελευταία δύο λεπτά μπορέσαμε να βρούμε λύσεις και αυτός είναι ο λόγος που επιστρέψαμε στο ματς και είχαμε την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που εκτελέσαμε το play που είχαμε δείξει στο τελευταίο time-out.
Παρόλα αυτά, θα μείνουμε στην προσπάθεια που κάναμε ως ομάδα και πάνω σε αυτό θα ‘χτίσουμε’ για τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…