Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Λίβανος: “Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, αλλά…”

Λίβανος: “Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, αλλά…”

Ο Πανιώνιος Su Casa νίκησε στο Μεσολόγγι τον Χαρίλαο Τρικούπη (71-80) για το Κύπελλο Ελλάδας και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Λίβανος έκανε την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα (2/10). Νομίζω ότι αν και σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν ήμασταν πλήρεις, εντούτοις καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, εφαρμόζοντας όσα είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε τι να περιμένουμε. Ό,τι ακριβώς περιμέναμε, έγινε.

Το κακό είναι ότι στην αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε πιο χαλαρά από ότι θα έπρεπε, δεχθήκαμε κάποια εύκολα σουτ, με αποτέλεσμα ο Χαρίλαος Τρικούπης να πάρει ψυχολογία και να πιστέψει στη διεκδίκηση της νίκης.

Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, περάσαμε μπροστά, αλλά δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και ειδικότερα, ενώ μπήκαμε με μια ικανοποιητική διαφορά στην τέταρτη περίοδο, με κάποια απανωτά πολύ εύκολα λάθη που κάναμε στην άμυνα, καταφέραμε να ξαναβάλουμε τον Χαρίλαο Τρικούπη στο παιχνίδι.

Κρατάμε τη νίκη, το Κύπελλο πάντα είναι ένας θεσμός με εκπλήξεις, εμείς δεν ήμασταν μία από αυτές. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα, χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά, αλλά αυτή η νίκη μας δίνει μία καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Αρχίζουν τα έργα για την ανέγερση του νέου κλειστού

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πανιώνιο, καθώς η κατασκευή του Νέου Κλειστού της Νέας Σμύρ…