Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο:”Είναι η Euroleague και είναι πολύ απαιτητική”

Λάσο:”Είναι η Euroleague και είναι πολύ απαιτητική”

pablo laso

O Πάμπλο Λάσο μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση της Ρεάλ με την Άλμπα Βερολίνου, εστιάζοντας στην ανάγκη η ομάδα του να εξασφαλίσει τα αμυντικά ριμπάουντ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε πολύ απαιτητική την φετινή Ευρωλίγκα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η επιστροφή στην έδρα μας είναι πολύ σημαντική γιατί είχαμε τρία διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία δεν πήραμε καμία νίκη. Μας λείπει η κανονικότητα σε άμυνα και επίθεση και είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Κάναμε λάθη στα οποία μας τιμώρησαν. Είναι η Euroleague και είναι πολύ απαιτητική. 

Η Άλμπα Βερολίνου είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που παίζει με ταχύτητα, ανοίγει το γήπεδο και εκτελεί πολλά τρίποντα. Έχει καλούς παίκτες και επιτίθεται πολύ καλά. Για εμάς είναι υποχρεωτικό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, από πλευράς συγκέντρωσης, να δουλέψουμε και να βγάλουμε ενέργεια εάν θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε σε θέση να αμυνθούμε καλά, να έχουμε καλές τοποθετήσεις να παίρνουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…