Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λάνγκφορντ:”Στόχος να φτάσουμε μέχρι το τέλος”

Λάνγκφορντ:”Στόχος να φτάσουμε μέχρι το τέλος”

langford

Το τέλος του δρόμου είναι ο στόχος της ΑΕΚ για το BCL, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιθ Λάνγκφορντ μια μέρα πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας κόντρα στην Ορτέζ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός σκόρερ της ένωσης, τόνισε ότι δεν έχει σημασία αν ο ίδιος σκοράρει 3 ή 30 πόντους αρκεί η ομάδα να κερδίζει τους αγώνες και να πάει μακριά στην διοργάνωση.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν ξέρω τι να περιμένω. Είπα σε άλλη συνέντευξή μου ότι αυτό είναι κάτι καινούργιο για μένα, πρέπει να μάθω πράγματα σιγά σιγά, όπως τον ρυθμό, τους παίκτες και το στιλ παιχνιδιού. Ανυπομονώ λοιπόν να δω αύριο τι απαιτείται για τις νίκες».

Για το ξεκίνημα της ΑΕΚ: «Για μένα, είναι διασκεδαστικά μέχρι τώρα. Ως βετεράνος κι έμπειρος παίκτης, μπορώ να καταλάβω ότι είμαστε ακόμη πολύ νωρίς. Υπάρχει πολύς χρόνος για λάθη και ήττες, ώστε να μάθεις. Εγώ και ο κόουτς είχαμε μία συζήτηση πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και μιλήσαμε για τις προσδοκίες που υπάρχουν, ώστε η ΑΕΚ να γίνει αυτομάτως η δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά την αποχώρηση του Ολυμπιακού. Το να παίζεις με προσδοκίες είναι πάντα κάτι δύσκολο. Πρόκειται για μια διαδικασία, στην οποία όλοι παίρνουν μαθήματα. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, εμείς πρέπει να μένουμε στον στόχο μας. Ίσως έρθουν κι άλλες κακές ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε πάντα μπροστά».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ο στόχος μου είναι φτάσουμε μέχρι το τέλος και να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο ανεξαρτήτως της προσωπικής μου απόδοσης. Αν σκοράρω 30 πόντους, θα είναι ωραίο. Αν σκοράρω 3, δεν θα χαρώ, αλλά θα με νοιάξει το να έχει φτάσει μακριά η ομάδα».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…