Κεντρική Διεθνή Λάκοβιτς:”Οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας”

Λάκοβιτς:”Οι διαιτητές δεν μας άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας”

lakovic e1571254171520

Βολές κατά των διαιτητών έριξε ο Γιάκα Λάκοβιτς σε δηλώσεις του μετά την ήττα της Ουλμ από τον Προμηθέα, τονίζοντας ότι δεν άφησαν το σκληρό παιχνίδι που αρέσκεται να παίζει η ομάδα του.

Παράλληλα, ο Σλοβένος τεχνικός αναφορικά με το που κρίθηκε το παιχνίδι εστίασε στις δύο τελευταίες κατοχές, όπου δεν βγήκαν τα μαρκαρίσματα των παικτών του απέναντι σε αυτούς του Μάκη Γιατρά. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη. Εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κερδίσεις σε αυτό το επίπεδο του Eurocup. Στο τέλος το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Σε δύο κατοχές κρίθηκε το ματς, η άμυνά μας δεν λειτούργησε στο ένας εναντίον ενός και εκεί χάθηκε η νίκη. Είχαμε την τελευταία επίθεση, είχαμε ένα σχέδιο για να εκτελέσει ο καλύτερος σουτέρ μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ξέρω αν ήταν καθοριστική ήττα, αλλά ίσως μας στοιχίσει για την πρόκριση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια μπροστά μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να προκριθούμε», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, αυτό είναι το στυλ μας, αλλά στο τέλος κερδίσαμε μόλις 16 φάουλ. Σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι είχαμε έξι περισσότερα φάουλ από τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να παίζουμε δυνατή άμυνα, αλλά οι διαιτητές δεν μας άφησαν και έκριναν πως ήταν πέρα από το μέτρο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…