Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κεμζούρα: “Θα πεθάνουμε στο παρκέ”

Κεμζούρα: “Θα πεθάνουμε στο παρκέ”

kemzura

Ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Ο Κεστούτις Κεμζούρα πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Σφαιρόπουλου κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και τόνισε ότι θα πεθάνουν στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά:

“Η Μακάμπι παίζει εξαιρετικά τελευταία. Έχει καταπληκτική άμυνα, η οποία τροφοδοτεί και την επίθεση. Έχουν παίκτες που μπορούν να κλέψουν και να πιέσουν. Στην επίθεση έχουν παίκτες υψηλού επίπεδου, όπως ο Κάσπι και ο Ουίλμπεκιν. Περιμένουμε ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι.

Είναι ένα ακόμα παιχνίδι. Το κεφάλι μας είναι εντάξει. Αναλύσαμε όσα έγιναν και προχωράμε. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Είμαστε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και αν μπορεί ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος: «Τα κλειδιά δεν αλλάζουν. Μπορούμε να παίξουμε πάντα καλύτερα. Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ ήμασταν πολύ καλοί, ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι σήμερα. Πάντα μπορείς να βελτιώσεις πράγματα».

Το μήνυμά του για τον κόσμο της ομάδας: «Τους περιμένουμε να μας στηρίξουν, όπως κάνουν στα καλά και στα άσχημα. Τους περιμένουμε να μας δώσουν ενέργεια, θα πεθάνουμε στο παρκέ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …