Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κεμζούρα: “Συγχαρητήρια στον Κόνιαρη”

Κεμζούρα: “Συγχαρητήρια στον Κόνιαρη”

kemzura e1560864981758

Ο Κεστούτις Κεμζούρα κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού ως πρώτος προπονητής και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο Λιθουανός τεχνικός μετά τη νίκη τόνισε ότι χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Αντώνη Κόνιαρη.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, έκανε καταπληκτική δουλειά. Ήταν όλοι συγκεντρωμένοι, το δείξαμε και στο πρώτο ημίχρονο, όπου παίξαμε καταπληκτικό μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά είδαμε ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήμασταν άστοχοι. Αυτό μπορεί να το πληρώσουμε απέναντι σε άλλες ομάδες. Το παιχνίδι κρατά 40 λεπτά, όχι 20.

Είχαμε έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό, παίξαμε σαν ομάδα. Ο Μπίλι ήταν εξαιρετικός, ο Μιλουτίνοφ ήταν κυρίαρχος. Θέλω να συγχαρώ τον Κόνιαρη, είχε τρομερή ενέργεια στο ντεμπούτο του στην Euroleague. Μας βοήθησε πολύ στην άμυνα και στην οργάνωση.

Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον Ντέιβιντ Μπλατ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μεγάλος προπονητής και φίλος μου. Έμαθα πολλά από αυτόν. Πάντα μαθαίνεις από αυτόν με τον οποίον συνεργάζεσαι.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους. Μακάρι να είναι πάντα έτσι και ακόμα περισσότερο. Θέλουμε και εμείς να είμαστε έτσι και η ομάδα να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …