Κεντρική Ηρακλής Καστρίτης:”Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα”

Καστρίτης:”Βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα”

kastritis 1

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών του μέρα με την μέρα, δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στο επίσημο site του Ηρακλή.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει φθάσει ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο καθώς υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αν το πάρουμε με την σειρά βλέπουμε σταδιακά μία βελτίωση στην ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι στο Περιστέρι βρεθήκαμε αντίπαλοι με ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σύνολο που είχε κάνει πέρυσι μία εξαιρετική σεζόν. Μείναμε κοντά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, είχαμε θέληση αλλά κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα χωρίς να έχουμε πολλές προπονήσεις μπροστά μας κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τον Άρη σε δύο σερί παιχνίδια. Οι παίκτες μας βγάλανε πάθος και είχαν την απαιτούμενη αποφασιστικότητα στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο με αποτέλεσμα να πάρουμε τελικά μία πολύ μεγάλη νίκη που μας έδωσε το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αυτό που μέτρησε πάρα πολύ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η ενέργεια και η αυταπάρνηση που βγάλαμε εντός παρκέ.

Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του ΗΡΑΚΛΗ μετά την επιστροφή της oμάδας στην πρώτη κατηγορία. Η παρουσία του κόσμου και η ατμόσφαιρα που δημιούργησε εντός γηπέδου μας έδωσε τεράστια ώθηση για να φτάσουμε στην νίκη. Από μπασκετική σκοπιά η ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα και γενικά στο παρκέ ήταν ο κύριος παράγοντας της επικράτησης μας. Οι παίκτες μας παρέμειναν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού και κάπως έτσι χαρίσαμε στον κόσμο μία νίκη που έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτόν. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας στα πρώτα παιχνίδια, δεν παύουμε όμως να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να χρειαζόμαστε βελτίωση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού.»

  • Τρέντο - Άρης Eurocup

    Τρέντο – Άρης 69-67 (vid)

    Κατάθεση ψυχής ο Άρης. Κρίμα, άδικο για την προσπάθεια… Δίχως Τολιόπουλο, Γκάλινατ και Σαν…
  • toliopoulos 2 jpg

    Άρης – ΑΕΚ 75-64

    Ο Τολιόπουλος και η «αύρα» του Παλέ οδήγησαν τον Άρη Ο Άρης είχε το προβάδισμα σε όλη τη δ…
  • toliopoulos 1 jpg

    Άρης – Καρδίτσα 69-61

    Τολιόπουλος λαμπρός τον οδηγεί… Η Καρδίτσα έβαλε δύσκολα στον Άρη, στο Nick Galis Ha…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…