Κεντρική Ηρακλής Καστρίτης:”θα δίνουμε την ψυχή μας κάθε δευτερόλεπτο “

Καστρίτης:”θα δίνουμε την ψυχή μας κάθε δευτερόλεπτο “

kastritis 1

Στην εκπληκτική παρουσία του κόσμου στο Ιβανώφειο στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Άρη ο Γιάννης Καστρίτης. 

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε ότι αυτά τα παιχνίδια τα παίρνει όποιος το θέλει περισσότερο, τονίζοντας ότι οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στο παρκέ και για αυτό έφτασαν στην νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετικοί, ήταν φοβερή ατμόσφαιρα και μακάρι να συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε να ξέρουν ότι θα δίνουμε την ψυχή μας κάθε δευτερόλεπτο που θα είμαστε στο παρκέ»,δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Γηραιού.

Για το που κρίθηκε ο αγώνας: «Στην ενέργεια στην άμυνά μας και στην προσήλωσε που είχαμε. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει αυτός που τα θέλει περισσότερο. Αυτό ήταν το στοιχείο μας, κάναμε κατάθεση ψυχής και πάνω σ’ αυτό χτίσαμε το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση».

Για την βελτίωση στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις: «Η απάντηση είναι απλή. Δεν χρησιμοποιούμε τίποτε ως δικαιολογία. Ξέρουμε ότι λόγω των πολλών τραυματισμών δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε. Πάντα όμως υπάρχει τρόπος να παλέψεις, να βρεις τη λύση και να διεκδικήσεις τις νίκες. Η διαφορά είναι ότι είμαστε περισσότερο υγιείς, δίχως όμως να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε στις προπονήσεις. Πλέον επίσης έχουμε τρία παιχνίδια στα πόδια μας. Σε ότι αφορά τον Καββαδά, είναι έτοιμος, θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Προέρχεται από μεγάλο διάστημα αποχής, είναι και το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι έτοιμος».

Για την παρουσία του κόσμου: «Μας βοήθησε πολύ η παρουσία του κόσμου. Στόχος μας ήταν να παίξουμε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό. Ήταν καθοριστική η παρουσία του κόσμου, όπως και η ενότητα που είχαμε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είτε γινόντουσαν άσχημα ή όμορφα πράγματα στο παρκέ, ήμασταν έτοιμη να παλέψουμε στην επόμενη φάση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…