Κεντρική Β' Εθνική Καράβολας: “Οι περισσότεροι λακίσανε νύχτα, αυτοί που μείναμε θα δώσουμε την ψυχή μας” (pic)

Καράβολας: “Οι περισσότεροι λακίσανε νύχτα, αυτοί που μείναμε θα δώσουμε την ψυχή μας” (pic)

xristodoulos karavolas aigaleo

Το Αιγάλεω ρίχνεται σήμερα στη μάχη της Β΄Εθνικής Κατηγορίας και ο Χριστόδουλος Καράβολας έστειλε το μήνυμα του. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής σε ανάρτηση του έγραψε ότι το ξεκίνημα δεν είναι όπως το περίμεναν και το ονειρευόντουσαν και ότι πολλοί λάκισαν νύχτα, αλλά αυτοί που είναι τώρα στην ομάδα θα δώσουν και την ψυχή τους.

Αναλυτικά:

“Και να που τελικα αύριο μια σεζόν ακομα ξεκινα.

Όχι έτσι όπως περιμεναμε και ονειρευόμασταν η περισσότεροι αλλά με αγάπη για την ομαδα τη φανελα και ευκαιριες σε νέα παιδια να πιστέψουν στον εαυτό τους και να πετυχουν μέσα από την αγάπη τους για το μπάσκετ και για τη φανελα.

Οποτε μετα αφού φανηκανε οι περισσότεροι πετωντας της μασκες και τα φουμαρα που ακουγαμε περί αγαπης για την ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΑΣ και λακίσανε νυχτα αυτοί που ειμαστε λοιπόν θα δώσουμε ότι εχουμε με ψυχή και αξιοπρεπεια να πετυχουμε. Ένα μεγάλο μπράβο στον ερασιτεχνη και στους ανθρώπους που μπηκανε μπροστα Και με τη βοηθεια και άλλον ανθρωπον και χορηγον που ακομα και τελευταια στιγμη στισανε την ομαδα και αυτά τα 2 χρονια μεγαλης προσπαθειας δε πηγανε στραφη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …