Κεντρική Elite League Καννάς: “Φαβορί για την άνοδο ο Διαγόρας, να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Καννάς: “Φαβορί για την άνοδο ο Διαγόρας, να είμαστε ανταγωνιστικοί”

alexandros kannas dafni dafniou 1

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα της Α2 ξεκίνησε! Αύριο (5/10, 17:00) η Δάφνη θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Κλειστό «Στ. Βενέτης» για την πρεμιέρα της πιο ανταγωνιστικής διοργάνωσης των τελευταίων ετών, σε μια ιστορική στιγμή για τον Σύλλογο.

Ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Καννάς, μίλησε στην επίσημη σελίδα της Δάφνης Δαφνίου για την πρόκριση στην 2η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου, το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και τους στόχους σε αυτό, και τον πρώτο μας αντίπαλο, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους συμπαίκτες του.

Καταρχάς, ο 21χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση για εμάς. Περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Larisa BC/ ΚΑΕ Λάρισα, η οποία είναι μια κατηγορία παραπάνω από εμάς, αφού φέτος αγωνίζεται στην Basket League. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο! Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και ελπίζουμε ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο να το ευχαριστηθεί».

Ο ταλαντούχος αθλητής του συλλόγου δήλωσε για το πρώτο ματς της Α2: «Ο Διαγόρας είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο στο φετινό Πρωτάθλημα. Πιστεύω, όμως, πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και ακολουθήσουμε το πλάνο και τις οδηγίες που μας έχει δώσει το προπονητικό team μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», ενώ, συμπλήρωσε: «Ο βασικός στόχος της ομάδας στο φετινό Πρωτάθλημα είναι να παραμείνει στην κατηγορία και να τα πάμε όσο πιο καλά μπορούμε, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Ο νεαρός αρχηγός, ολοκληρώνοντας, υπογράμμισε: «Εύχομαι να είμαστε δεμένοι ως ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι έτοιμοι και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…