Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Καλογιαννίδης:”Πήραμε το μάθημα μας”

Καλογιαννίδης:”Πήραμε το μάθημα μας”

kalogiannidis

Στα δύο παιχνίδια του Κολοσσού με το Λαύριο για το πρωτάθλημα πρώτα και για το κύπελλο στην συνέχεια αναφέρθηκε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης μιλώντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πήραν το μάθημα τους από την ήττα στο πρώτο και εμφανίστηκαν σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο.

Παράλληλα, αναφορικά με την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα, τόνισε ότι σημείο κλειδί είναι να κρατήσουν χαμηλά το σκορ ώστε να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Διαβάστε αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, καθώς αρχικά γνωρίσαμε μία κακή ήττα στο γήπεδό μας από το Λαύριο Megabolt, για το πρωτάθλημα. Κυρίως μας πλήγωσε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε, αλλά πιστεύω ότι για εμάς ήταν μία καλή σφαλιάρα, γιατί ήρθε στην αρχή της σεζόν και μας έδειξε ότι δεν θα πρέπει να χάνουμε τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας.

Έπειτα από δύο ημέρες, παίξαμε ξανά με το Λαύριο Megabolt για το Κύπελλο. Εκεί, παρουσιαστήκαμε σαφώς καλύτεροι και πήραμε τη νίκη και αυτό είχε και μεγάλη σημασία στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και του κόσμου, καθώς όλοι μας απογοητευτήκαμε από την ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία δυστυχώς δεν γυρνάει πίσω. Στο ματς εκείνο αντιδράσαμε και δείξαμε ότι πήραμε το μάθημά μας, παίρνοντας τη νίκη και συνεχίζοντας στον θεσμό.

Από ‘κει και πέρα, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι βλέπω μεγάλη όρεξη στην ομάδα για προπόνηση, γι’ αυτό και δουλέψαμε πολύ καλά όλες αυτές τις ημέρες.

Μπροστά μας έχουμε το ματς με τον Προμηθέα που όλοι ξέρουμε πόσο δυνατός είναι στην Πάτρα, ενώ θα έχει και ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στη Γερμανία επί της Ουλμ, για το Eurocup. Όμως, από την άλλη θα είναι κουρασμένος, οπότε θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή και να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Επίσης, θα πρέπει να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους, ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Φίλιππος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …