Κεντρική Basket League Ιωνικός-ΠΑΟΚ 83-66

Ιωνικός-ΠΑΟΚ 83-66

ionikos paok

Την πρώτη του νίκη στην Α1 πήρε ο Ιωνικός Νικαίας επικρατώντας του ΠΑΟΚ με σκορ 83-66, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Πολύ καλά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχοντας το προβάδισμα για τα πρώτα 9 λεπτά της αναμέτρησης με την διαφορά να κυμαίνεται στους 6 πόντους. Ωστόσο ο δικέφαλος του βορρά αντέδρασε παίρνοντας βραχεία κεφαλή στην λήξη του δεκαλέπτου (20-21).

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Νίκου Βετούλα ήταν το ίδιο συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση ανακτώντας το προβάδισμα για το 43-38 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το ντέρμπι συνεχίστηκε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και την περίοδο να βρίσκει τους γηπεδούχους και πάλι στην θέση του οδηγού με 1 πόντο (63-62).

H ομάδα της Νίκαιας έδειξε να το θέλει περισσότερο και με την έναρξη του 4ου δεκαλέπτου πήρε ένα προβάδισμα 10 πόντων στα μισά του (76-66) τριάμισι λεπτά πριν το φινάλε, για να φτάσει τελικά στην πρώτη του νίκη και το ευρύ 83-66.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ο οποίος είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος είχε 18 πόντους.

Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισε ο Σμιθ ο οποίος είχε 18  πόντους ενώ θετικό πρόσημο είχε και η εμφάνιση του Μπεστ που σταμάτησε στους 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 43-38, 63-62, 83-66

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…