Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Γκρέι: “Υπάρχει πολύ ταλέντο στην EKO Basket League”

Γκρέι: “Υπάρχει πολύ ταλέντο στην EKO Basket League”

steven gray peristeri aek e1571665606461

Ο Στίβεν Γκρέϊ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη… θρίλερ του Περιστερίου Winmasters στο “Νίκος Γκάλης” επί της ΑΕΚ και ως επιστέγασμα της εμφάνισης του ήρθε η ανάδειξη του σε MVP της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League.

O 30χρονος Αμερικανός γκαρντ που συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στους «κυανοκίτρινους», συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ράνκινγκ (26 πόντοι με 6/6 βολές, 7/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, μια ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον και ένα λάθος σε 31’ και 48’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε παίκτη στην 4η αγωνιστική.

«Σημαίνει πολλά το να κερδίζεις το βραβείο του MVP, ειδικά όταν τόσοι ταλαντούχοι παίκτες είχαν τόσο καλή απόδοση σ’ αυτή την αγωνιστική του πρωταθλήματος», σχολίασε ο Γκρέϊ για την διάκριση και για την πορεία του Περιστερίου Winmasters που είναι αήττητο στην EKO Basket League και νίκησε για την πρεμιέρα του Basketball Champions League, επισήμανε ότι: «Κάθε ημέρα βάζουμε πολύ δουλειά για να βελτιωθούμε και αυτό είναι το στοιχείο της ομάδας μας».

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Λίγκα αυτή την χρονιά», υπογράμμισε ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ των «κυανοκίτρινων».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EKO Basket League σε συνδυασμό με τη νίκη του Περιστερίου Winmasters στο “Νίκος Γκάλης” επί της ΑΕΚ στην παράταση;

«Σημαίνει πολλά το να κερδίζεις το βραβείο του MVP, ειδικά όταν τόσοι ταλαντούχοι παίκτες είχαν τόσο καλή απόδοση σ’ αυτή την αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε αυτή τη σπουδαία νίκη. Όλοι ξέρανε ότι επρόκειτο για ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που παίζουν στο Basketball Champions League. Ήταν ένα παιχνίδι που χαίρονταν οι φίλαθλοι να το βλέπουν, επειδή και οι δυο ομάδες έπαιξαν πάρα πολύ καλά».

– Ποιο είναι το «μυστικό» της μέχρι τώρα επιτυχίας της ομάδας σου, που είναι αήττητη στην EKO Basket League, ενώ νίκησε στην Τουρκία την Γκαζιαντέπ για την πρεμιέρα της Basketball Champions League;

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό στην ομάδα. Κάθε ημέρα προσπαθούμε να έχουμε συγκέντρωση, ένταση και να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση. Κάθε ημέρα βάζουμε πολύ δουλειά για να βελτιωθούμε και αυτό είναι το στοιχείο της ομάδας μας».

– Ποια είναι η άποψη σου για το αγωνιστικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα της EKO Basket League της φετινής σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη;

«Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Λίγκα αυτή την χρονιά κατά την άποψη μου. Ως τώρα είδαμε κάποιες ομάδες να ξεκινάνε πολύ δυνατά την χρονιά και υπάρχουν και κάποιες που περιμένουν να βελτιωθούν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η έλλειψη του Ολυμπιακού κοστίζει στο πρωτάθλημα σε ταλέντο και λάμψη, αλλά δίνει στις υπόλοιπες ομάδες μια σπουδαία ευκαιρία να αναδειχθούν μέσα στην σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …