Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Γκρέι:”Μακάρι να καταφέρουμε να είμαστε στους τελικούς”

Γκρέι:”Μακάρι να καταφέρουμε να είμαστε στους τελικούς”

GRAY2291019

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Στίβεν Γκρέι, και σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι πέρα από το το βραβείο του MVP, σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι η ομάδα του πήρε μια ακόμα νίκη.

Παράλληλα, ο 30χρονος Αμερικανός δήλωσε ότι στόχος είναι να φτάσει το Περιστέρι στους τελικούς του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι δύσκολο αλλά άπαντες δουλεύουν σκληρά για την υλοποίηση του στόχου αυτού.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος για την ανάδειξη μου σε πολυτιμότερο παίκτη, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια ακόμη νίκη», σχολίασε ο Γκρέϊ και ευχήθηκε για την πορεία των «κυανοκίτρινων», που παραμένουν αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μακάρι να καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε στους τελικούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται για δεύτερη σερί σεζόν στο Περιστέρι Winmasters και όταν κλήθηκε να συγκρίνει τις προπονητικές φιλοσοφίες των Αργύρη Πεδουλάκη, Ηλία Ζούρου, επισήμανε: «Περισσότερες είναι οι ομοιότητες από τις διαφορές! Δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και στις λεπτομέρειες».

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για δεύτερη συνεχή αγωνιστική σε MVP της EKO Basket League;

«Είμαι χαρούμενος για την ανάδειξη μου σε πολυτιμότερο παίκτη αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά μέσα στο γήπεδο και πήραμε μια ακόμα νίκη».

– Το Περιστέρι Winmasters παραμένει αήττητο μετά την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League, ενώ έχει πετύχει δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν;

«Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μακάρι να καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε στους τελικούς. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

– Ποιες είναι οι διαφορές στην αγωνιστική φιλοσοφία του Ηλία Ζούρου σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας σου Αργύρη Πεδουλάκη;

«Περισσότερες είναι νομίζω οι ομοιότητες! Δίνουν μεγάλη έμφαση στην άμυνα και στις λεπτομέρειες. Είναι δυο άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και θέλουν να παίρνουν το 100% από κάθε παίκτη τους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…