Κεντρική Elite League Γκίμας:”Είναι μια ήττα από αυτές που δεν πονάνε”

Γκίμας:”Είναι μια ήττα από αυτές που δεν πονάνε”

GKIMASFILIPPOS

Ο Φίλιππος Βέροιας έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά λύγισε στο δεύτερο με τον Δημήτρη Γκίμα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, να τονίζει ότι η συγκεκριμένη ήττα είναι από αυτές που δεν πονάνε.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Βέροιας τόνισε ότι οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, ενώ εξέφρασε την άποψη του ότι θεωρεί ότι οι παίκτες του είναι οι καλύτεροι της κατηγορίας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πρώτα να ευχαριστήσω τον κόουτς και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του. Νομίζω μας κέρδισαν δίκαια. Δεν χρειάζεται να πω ότι είναι καλύτερη ομάδα από μας, μάλλον χρειάζεται να το πω γιατί πολλοί ίσως δεν το ξέρουν και για αυτό και ας πούμε ότι αυτή είναι μία ήττα από αυτές που δεν μας πονάνε πολύ, θέλω να ελπίζω ότι δεν θα είναι από τις ήττες που θα μας πονέσουν πολύ σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

Όπως είπε και ο κόουτς, είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους εμείς θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία ο Διαγόρας θέλει να πρωταγωνιστήσει να πάρει το πρωτάθλημα ή να ανέβει στην Α1 και η διαφορά ποιότητας μερικές φορές φαίνεται. Δεν είμαι από αυτούς που δέχονται εύκολα διαφορά ποιότητας. Για μένα οι παίκτες που έχουμε εμείς είναι η καλύτεροι της κατηγορίας. Δεν το ξέρουν ακόμα. Στην πορεία νομίζω θα το καταλάβουν ότι είναι πολύ καλοί παίκτες.  Ελπίζω να μην κάνουμε αργότερα ήττες που θα μας πονέσουν.

Ήμασταν πάρα πολύ άστοχοι ειδικά στα σουτ σουτ τριών πόντων όπου έχουμε αν δεν κάνω λάθος 12% ποσοστό. Πάρα πολύ κακό ποσοστό. Δεν είχαμε τέτοια εικόνα ούτε μέσα στην εβδομάδα ούτε σε ένα φιλικό παιχνίδι που παίξαμε. Βέβαια παίζει ρόλο και ο αντίπαλος και η άμυνα που παίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά η άμυνα του Διαγόρα ήταν πολύ πολύ καλή και μας έβγαλε εντελώς εκτός. Χάσαμε εντελώς τη συγκέντρωσή μας και ο Διαγόρας με την ποιότητα παικτών που διαθέτει κατάφερε να μετατρέψει την άμυνα σε σκορ.

Πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες. Ξέρουμε που πηγαίνουμε και ξέρουμε τι θέλουμε. Θα δούμε με ηρεμία το παιχνίδι με πιο κρύο μυαλό και θα διορθώσουμε τα λάθη. Είναι δύσκολο για μία ομάδα όπως η δική μας, η οποία δύο χρόνια τώρα είχε μάθει να κερδίζει πολλά παιχνίδια, να μάθει χάνει πολλά παιχνίδια και να περνάει από την ήττα στην προπόνηση. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στο Αγρίνιο. Ο δρόμος είναι μακρύς Θα προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…