Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς:”Κακή εμφάνιση, μεγάλη νίκη”

Γιατράς:”Κακή εμφάνιση, μεγάλη νίκη”

Γιατράς

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν με την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό ήταν ο Μάκης Γιατράς, όπως δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έβγαλε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, ο τεχνικός των πατρινών δήλωσε ότι η ομάδα του πήρε μια μεγάλη νίκη ενώ έστειλε το κάλεσμα του στον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, την οποία χαρακτήρισε επιπέδου Ευρωλίγκας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα, να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε μία μεγάλη νίκη, αν και δεν είχαμε ενέργεια και ήμασταν άστοχοι, ενώ ο Κολοσσός βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά.

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο με τη match up ζώνη και τη βοήθεια του κόσμου μπορέσαμε και ελέγξαμε το ρυθμό, βάλαμε τα σουτ σε αυτό το ημίχρονο και νομίζω πετύχαμε μία σημαντική νίκη.

Είμαστε στεναχωρημένοι για τον τραυματισμό του Έλις, αλλά αυτά είναι μες στο παιχνίδι. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βίρτους Μπολόνια, που θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, γιατί παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και χρειαζόμαστε την ώθησή τους.

Νομίζω έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Euro Cup, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες με πολύ καλά ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όπου φτάσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…