Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς:”Αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην επόμενη φάση”

Γιατράς:”Αυτή η νίκη μας φέρνει πιο κοντά στην επόμενη φάση”

Γιατράς

Στην σημασία της σημερινής νίκης του Προμηθέα επί της Βίρτους Μπολόνια αναφέρθηκε ο Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα, τονίζοντας ότι η νίκη αυτή φέρνει την ομάδα πιο κοντά στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Πατρινών, αναφέρθηκε στον τρόπο που η ομάδα του σταμάτησε την επίθεση του αντιπάλου, αλλά και την σημαντική προσφορά των Χολ και Αγραβάνη.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Κάναμε κατάθεση ψυχής κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν σε κάθε κατοχή οι παίκτες. Ευχαριστώ τον κόσμο για άλλη μια φορά που γέμισε το γήπεδο και μας έδωσε ενέργεια. Είναι ιστορική μέρα για την ομάδα του Προμηθέα».

Για την παραγωγικότητα της Μπολόνια: «Κάναμε τον σταυρό μας. Η Μπολόνια είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει τα δύο πλέι μεικερ της εθνικής Σερβίας. Είναι ομάδα με μεγάλο ταλέντο επιθετικά. Κάτι κάνουμε και εμείς σαν προπονητές. Είναι καθαρά νίκη των παικτών που ήρθε με ψυχή και αυταπάρνηση».

Για την παρουσία των Χολ και Αγραβάνη: «Όλοι έδωσαν τα πάντα στο παρκέ. Έβγαλαν μεγάλες φάσεις και ο κόσμος βοήθησε για τη νίκη».

Για τη σημασία της νίκης: «Βαθμολογικά λίγες ομάδες θα κάνουν τέτοια νίκη. Έρχεται δύσκολη συνέχεια, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είμαστε πιο κοντά στην επόμενη φάση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…