Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Φλεβαράκης:”Υπάρχουν παράπονα”

Φλεβαράκης:”Υπάρχουν παράπονα”

flevarakis 2

Αιχμές για την διαιτησία έριξε ο Κώστας Φλεβαράκης σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό και την ήττα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η ήττα αδικεί τις προσπάθειες των παικτών του, ενώ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει τρόπο να ανταποκρίνεται με καλύτερο τρόπο στο τέλος των αγώνων.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πολλά συνέβησαν, για 30 και κάτι λεπτά ήμασταν πολύ κοντά σ’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε για τα δεδομένα της εποχής. Υπάρχουν παράπονα και από άλλους παράγοντες, αλλά εγώ θέλω να μείνω στα δικά μας λάθη, στην τελευταία περίοδο και κυρίως στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου λόγω κούρασης και κατάστασης λειτουργήσαμε με λάθος τρόπο.

Το χειρότερο δεν είναι η ήττα αλλά ο τρόπος που παίξαμε σ’ αυτό το διάστημα. Περιορίστηκαν οι δυνάμεις μας από έναν αντίπαλο που είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις, κουράστηκαν οι παίκτες και δεν κάναμε αυτό που θέλαμε. Aυτή η εικόνα αδικεί τους εαυτούς μας και την προσπάθειά μας. Καλώς ή κακώς, όταν ξεκινάς αργά πρέπει να το περιμένεις και πρέπει επίσης να βρούμε τρόπο ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι στο τέλος των αγώνων».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…