Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Φλεβαράκης:”Να γίνει ο ΠΑΟΚ ομάδα που θα την ζηλεύουν”

Φλεβαράκης:”Να γίνει ο ΠΑΟΚ ομάδα που θα την ζηλεύουν”

Φλεβαράκης

Το ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει ομάδα που θα την ζηλεύουν απάντησε ο Κώστας Φλεβαράκης σε ερώτηση για το αν ζηλεύει τα νούμερα άλλων ομάδων του BCL, στο πλαίσιο της media day της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου του βορρά, τόνισε ότι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τα οποία ξεκινάνε την επόμενη εβδομάδα, είναι πολύ σημαντικό να γίνετε σωστή διαχείριση και συντήρηση των παικτών του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Αυτό που είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώνεται. Η ομάδα δείχνει σημεία βελτίωσης, ο δρόμος μας είναι μακρύς, δεν είναι εύκολος, ειδικά ξεκινώντας και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Εμείς κοιτάμε την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι, ευχόμενοι να έχουν όλοι παίκτες υγεία».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα μόνο να αναφέρεσαι με τον κόουτς Ίβκοβιτς σε μια λίστα, είναι από μόνο του τιμητικό. Σε αυτά τα νούμερα που καλό είναι να υπάρχουν, είναι να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Η επιστροφή μου στον ΠΑΟΚ σαν χαρακτηριστικό, κυριαρχεί η εικόνα που γίνεται μια προσπάθεια από όλους. Η εικόνα του κόσμου στο ματς με την Λάρισα ήταν θετική, μακάρι να έρχονται, ξέρω ότι γνωρίζουν τις συνθήκες, να δίνουμε με την δουλειά μας αφορμή να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα δουλειά στην ομάδα:

«Ακούω και άλλους συναδέλφους, όλοι ζητάνε χρόνο και όταν βλέπεις ομάδες με ευνοϊκότερες συνθήκες, με περισσότερο χρόνο πίσω τους, εμείς είμαστε αυτοί που δικαιούμαστε περισσότερο. Θεωρώ ότι ο στόχος είναι να κάνεις ότι καλύτερο. Τα παιδιά βλέπουμε πως αντέδρασαν σαν μια ομάδα, αυτό έδειξαν στον αγώνα του Σαββάτου».

Για το αν ζήλεψε τα νούμερα των άλλων ομάδων:

«Κακά τα ψέμματα, κινούνται σε άλλα επίπεδα οι ομάδες του Basketball Champions League. Οι ομάδες που συμμετέχουν θέλουν να πηγαίνουν κάθε χρόνο καλύτερα. Είναι κάτι που το ξέρουμε και εννοείται πως υπάρχει ανησυχία. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στην συντήρηση των παικτών, οι ιδιαιτερότητες είναι προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί παιδιά που θα σηκώσουν μεγάλο βάρος, θέλουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Να βγούμε αλώβητοι και από τις δυο διοργανώσεις. Μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάνει σε σημείο που να μην ζηλεύει αλλά να τον ζηλεύουν άλλοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…