Κεντρική Basket League Λάρισα Επισκέφτηκε σχολεία της Αγιάς η Λάρισα (pics)

Επισκέφτηκε σχολεία της Αγιάς η Λάρισα (pics)

Σε σχολεία της Αγιάς βρέθηκε αντιπροσωπεία της Λάρισας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας Γιώργος Βαβάτσικος και Μπλέικ Χάμιλτον μίλησαν με τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Αναλυτικά:

“Αντιπροσωπεία παικτών της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ αποτελούμενη από τους Γιάννη Βαβάτσικο και Μπλέικ Χάμιλτον επισκέφτηκε το Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγιάς.

Οι μαθητές είχαν μια πρώτη ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, μιας και είναι η μετεξέλιξη του Ερμή Αγιάς, καθώς και να παίξουν μπάσκετ με τους αθλητές της ομάδας.

Μπλέικ και Βαβάτσικος, αφού έπαιξαν μπάσκετ με μαθητές και καθηγητές των δύο σχολείων, τους κάλεσαν όλους να παρακολουθήσουν τον κυριακάτικο αγώνα της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Κυριακή 13/10/19, 18:00 στο κλειστό της Νεάπολης) κόντρα στον Άρη, με την μετακίνηση των μαθητών, από την Αγιά στην Λάρισα και την επιστροφή, μάλιστα να αναλαμβάνει η ΚΑΕ.

Εκτός αυτών βέβαια οι δύο αθλητές υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, δώρισαν μπάλες στα σχολεία και απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών που έδειξαν ενθουσιασμένοι με την επίσκεψη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Παπανικολόπουλος: «Θα μείνουν όσοι είχαν ακέραιο χαρακτήρα και κίνητρο»

Λάρισα και Νίκος Παπανικολόπουλος θα συνεχίσουν μαζί και την νέα χρονιά, με τον Έλληνα τεχ…