Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Διπλή, κορυφαία επίδοση από τον Ήφαιστο!

Διπλή, κορυφαία επίδοση από τον Ήφαιστο!

ifaistos7

Ο Ήφαιστος απλοποίησε το έργο του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο Su Casa, μέσα από την αποτελεσματικότητα του από το τρίποντο. Είχε 14/28 από τα 6,75 ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση των πρώτων αγωνιστικών, αφού 50% είχαν στην πρεμιέρα ο Προμηθέας και ο Πανιώνιος Su Casa. Παράλληλα σημείωσε διπλό ρεκόρ έξω από τη γραμμή του τρίποντου.

Τα 14 εύστοχα τρίποντα είναι η μεγαλύτερη επίδοση των 31 αγώνων της ομάδας της Λήμνου στην κατηγορία, αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 13 που είχε πέρσι και πάλι στη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο Su Casa αλλά εντός έδρας (13/31). Ρεκόρ στη μικρή διαδρομή της ομάδας στην ΕΚΟ Basket League είναι και το 50% με το οποίο εκτέλεσε χθες από το τρίποντο αφού πέρσι κορυφαία επίδοση της ήταν το 42,85% του και πάλι με αντίπαλο τον Πανιώνιο εκτός έδρας (9/21).

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος με την 327η εμφάνιση του στην ΕΚΟ Basket League, έφτασε στην 33η θέση της λίστας τον Γιάννη Καλαμπόκη.

*Ο Τζέρι Σμιθ ήταν όπως και στην πρεμιέρα με το Ρέθυμνο Cretan Kings, ο κορυφαίος του Ήφαιστου, έχοντας ξανά 20 πόντους χωρίς μάλιστα να χάσει σουτ. Έχοντας 3/3 τρίποντα μάλιστα, ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση αφού την ίδια είχε στην πρεμιέρα ο Δημήτρης Κατσίβελης του Προμηθέα απέναντι στη Λάρισα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε σε τριψήφιο αριθμό εύστοχων βολών στο Πρωτάθλημα. Είχε 7/8 χθες και μετράει πλέον 104/129 (80,62%).

*“100άρης” έγινε και ο Κλιφ Χάμοντς. Με τις δύο ασίστ που είχε στο ματς του “Σοφία Μπεφόν” έφτασε σε τριψήφιο αριθμό, στην 28η εμφάνιση του στην κατηγορία.

Τέταρτη σερί εκκίνηση με 0-2

Ο Πανιώνιος Su Casa μπήκε στο Πρωτάθλημα με δύο ήττες, κάτι που συμβαίνει για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Το ίδιο είχε γίνει στις περιόδους 2014-15, 2017-18 και 2018-19. Στη σεζόν 2013-14 οι “κυανέρυθροι” είχαν αρχίσει την προσπάθεια τους με 2/2.

*Στο χθεσινό παιχνίδι ο Πανιώνιος Su Casa είχε σαφές μειονέκτημα στα ριμπάουντ (28-43) έναντι του αντιπάλου του. Τα 19 αμυντικά του ριμπάουντ αποτελούν ισοφάριση της μικρότερης επίδοσης των δύο πρώτων αγωνιστικών αφού τόσα είχε και στην πρεμιέρα με τον Κολοσσό H Hotels.

*Οι “κυανέρυθροι” ασφαλώς και κρατούν τη μεγάλη επίδοση στο transition, αφού σημείωσαν 21 πόντους από αιφνιδιασμούς. Έτσι ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση των πρώτων 12 αγώνων του Πρωταθλήματος, αφού τόσους είχε στην πρεμιέρα και ο Κολοσσός H Hotels.

*Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έφτασε σε δύο επιτεύγματα μέσα από την 68η εμφάνιση του στην κατηγορία. Ξεπέρασε τους 600 πόντους και τα 200 εύστοχα δίποντα. Έχει πια 203/364 (55,77%)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …