Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χρηστίδης:”Είχαμε πολλά κενά διαστήματα”

Χρηστίδης:”Είχαμε πολλά κενά διαστήματα”

Στα πολλά κενά διαστήματα του Ολυμπιακού κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη που κόστισαν στους ερυθρόλευκους εστίασε ο σέντερ της ομάδας,  Βασίλης Χρηστίδης. 

Παράλληλα, ο Έλληνας σέντερ τόνισε ότι αυτά τα κενά διαστήματα είναι που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του στην συνέχεια επισημαίνοντας ότι η σεζόν μόλις άρχισε και θα είναι μακρά.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Χαρίλαο Τρικούπη, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι και για μας που το ζήσαμε μέσα στο γήπεδο αλλά και για τον κόσμο. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαρίλαος Τρικούπης εκμεταλλεύτηκε τα κενά μας διαστήματα , να πάρει κάποιες διαφορές στο παιχνίδι και εμείς να είμαστε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η προσπάθεια που κάναμε, που δεν το παρατήσαμε μέχρι το τέλος και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και η δουλειά συνεχίζεται.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης μας κτύπησε στα κενά μας διαστήματα, εκεί που παρασυρθήκαμε, είτε από τον ρυθμό του παιχνιδιού, είτε από την ένταση, είτε από την απειρία μας. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε γιατί η χρονιά είναι μεγάλη και θέλουμε να ανεβάζουμε ρυθμό και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Οι Αγγελόπουλοι, ο Ολυμπιακός κι η επιθυμία Βασιλακόπουλου

Τίποτα δεν κάνει τυχαία ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση …