Κεντρική Elite League Χούμπαυλης:”Μας έβαλε δύσκολο γρίφο ο Φίλιππος”

Χούμπαυλης:”Μας έβαλε δύσκολο γρίφο ο Φίλιππος”

gkimas diagoras 2019a

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πέρασε νικηφόρα και από την Βέροια, επικρατώντας επί του Φίλιππου με 89-71, με τους γηπεδούχους να είναι πολύ ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο.

Σε αυτό το πρώτο ημίχρονο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Νάσος Χούμπαυλης, τονίζοντας ότι ο Φίλιππος έβαλε έναν πολύ δύσκολο γρίφο στους παίκτες του, που όμως έλυσαν στο δεύτερο χάρη στην ποιότητα και εμπειρία τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη φιλοξενία που είχαμε σε αυτή την υπέροχη πόλη, από αυτό το ωραίο κοινό να πω. Χρόνια πολλά για την ονομαστική εορτή του κόουτς να είναι πάντα καλά Υγεία και επιτυχίες σε ότι βάλει στο μυαλό του μέσα από την καρδιά μου, να το επιτύχει. Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες έχουν διαφορετικούς στόχους. Εμείς ας κρυβόμαστε έχουμε στόχο να ανέβουμε κατηγορία. Ο Φίλιππος έχει στόχο να σωθεί.

Θα τους δώσω πολλά συγχαρητήρια για την ανταγωνιστικότητα στο πρώτο ημίχρονο πραγματικά μας έβαλε πολύ δύσκολο γρίφο να λύσουμε. Λόγω της ποιότητας και της εμπειρίας που έχουν τα δικά μου τα παιδιά κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έγιναν πιο σκληροί στην άμυνα, βάλαμε λίγο παραπάνω πίεση και έπρεπε να κλείσουμε λίγο παραπάνω τον Κοθρά που είναι ο ηγέτης της συγκεκριμένης ομάδας.  Παίξαμε πολλές φάσεις deny με το που θα πάρει την μπάλα και σε συνδυασμό οτι δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες αλλαγές και κάπως έτσι κύλισε το παιχνίδι υπέρ μας.

Είναι πολύ σημαντικό μια ομάδα, σαν την ομάδα του Φιλίππου να αποδέχεται την πρόσκληση, έστω και αργά να στήνει αυτή την ομάδα και τους αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια και πραγματικά χαίρομαι που παίξαμε σ’ αυτήν την έδρα με πολύ καλό καιρό γιατί όσοι θα έρθουν εδώ θα δεινοπαθούν ειδικά όταν αυτή η ομάδα να βρει τα πατήματά της και ο καιρός γίνει αυτός που είναι πραγματικά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…