Κεντρική Διεθνή Αυτός είναι ο λόγος που συνέχισε το μπάσκετ ο Σκόλα!

Αυτός είναι ο λόγος που συνέχισε το μπάσκετ ο Σκόλα!

scola 1

Στην αποκάλυψη του λόγου που συνέχισε το μπάσκετ για ακόμα μια σεζόν προχώρησε ο Λουίς Σκόλα σε συνέντευξη που έδωσε, με την απάντηση φυσικά να έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα ο Αργεντινός φόργουορντ/σέντερ αποδέχθηκε την επιρροή που έχει στις αποφάσεις του η γυναίκα του, καθώς εκείνη τον παρότρυνε να συνεχίσει αφότου η Αργεντινή κλείδωσε μια θέση στους Ολυμπιακούς.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Πριν μερικά χρόνια δεν μου πέρναγε από το μυαλό ότι θα παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020, όχι μόνο λόγω της ηλικίας μου αλλά και επειδή θα ήταν αρκετά δύσκολο να προκριθούμε. Πλέον βρίσκομαι πολύ κοντά στην συμμετοχή μου στο Τόκιο όμως δεν θέλω να το σκέφτομαι. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα είναι ξεχωριστό.

Αν δεν είχαμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είχα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μετά την πρόκριση, η γυναίκα μου ήρθε και μου είπε ότι πρέπει να παίξω άλλη μια σεζόν. Εξέτασα όλες τις επιλογές που είχα και επέλεξα την Ολίμπια. Το σημαντικότερο για εμένα είναι να διασκεδάζω το παιχνίδι».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…