Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αυγενάκης: “Ξεκινάμε από σήμερα δουλειά”

Αυγενάκης: “Ξεκινάμε από σήμερα δουλειά”

Ο Λευτέρης Αυγενάκης προέβη σε δηλώσεις μετά την συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ξεκινάει η δουλειά για την αξιοποίηση του γηπέδου των Άνω Λιοσίων από την ΑΕΚ, ενώ τόνισε την καλή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Υφυπουργού: 

«Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας. Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστά και μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα. κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές.

Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται. Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

AEK: Κανόνισε φιλικό με το Περιστέρι

Η διεξαγωγή και ολοκλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας έχει στερήσει την αγωνιστική δράση από τις…