Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Τιμά τον Νίκο Μήλα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό

ΑΕΚ: Τιμά τον Νίκο Μήλα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό

milas 2

Η Ένωση στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό θα τιμήσει τον Νίκο Μήλα που ”έφυγε” από την ζωή στις 22 Ιουλίου 2019. Η οικογένεια του προπονητή, που οδήγησε την ΑΕΚ στον άθλο του ’68, θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ με τιμές από τους ανθρώπους της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 

«Στις 22 Ιουλίου 2019, η “Βασίλισσα” ορφάνεψε.

Ο καθοδηγητής της, ο “αρχιτέκτονας” του “έπους” της 4ης Απριλίου 1968, ο προπονητής του πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, Νίκος Μήλας, άφησε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση, αλλά κυρίως πανενωσίτικο θρήνο.

Η ΑΕΚ ΒC ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Κόουτς του πρώτου ευρωπαϊκού θριάμβου, στο Καλλιμάρμαρο του “Γκίνες”, αποφάσισε να τού αφιερώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της στη Basket League με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται να αποδώσει τα δέοντα στην Αρχόντισσα σύζυγο του εκλιπόντος, την Κυρία Άννα Μήλα, η οποία θα παραστεί μαζί με τα τέκνα του Ευρωκυπελλούχου προπονητή στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, την Κυριακή (6/10).

Αυτονόητη για ακόμη ένα λόγο στην αναμέτρηση η παρουσία των φίλων της ΑΕΚ, οι οποίοι και γνωρίζουν και εκτιμούν όλους όσοι εκ των αξίων συνέβαλαν στην ανάδειξη της “Βασίλισσας” και στη μεταλαμπάδευση των Ιερών και Οσίων, που μας διέπουν ως σύλλογο στα πέρατα της Οικουμένης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαυροματίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…