Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος:”Πήγαμε καλά, να διορθώσουμε αδυναμίες”

Ζιάγκος:”Πήγαμε καλά, να διορθώσουμε αδυναμίες”

Ζιάγκος

Το σχόλιο του για τα δύο φιλικά προετοιμασίας του έκανε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας του έκανε ο Βαγγέλης Ζιάγκος, τονίζοντας ότι το Ρέθυμνο ναι μεν πήγε καλά , ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολλές αδυναμίες.

«Ήταν δύο αγώνες προετοιμασίας απέναντι σε δύο ισχυρούς αντιπάλους με ιδιαίτερα ποιοτικά ρόστερ και σαφώς διαφορετικούς στόχους από τη δική μας ομάδα. Είχαμε απαιτήσεις και προσδοκίες από τα συγκεκριμένα φιλικά, κυρίως για δύο λόγους. Αφενός γιατί το επίπεδο των ομάδων ήταν τέτοιο που για να ανταποκριθούμε θα έπρεπε και εμείς να δείξουμε στοιχεία της αγωνιστικής ταυτότητας που επιδιώκουμε. Επίσης, γιατί δώσαμε αυτά τα φιλικά σε μία τέτοια χρονική περίοδο, όπου οι απαιτήσεις από τα παιδιά είναι πλέον περισσότερες.

Το συνολικό πρόσημο, πάντως, θεωρώ πως ήταν θετικό. Μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε κάποιες από τις αντικειμενικές αδυναμίες της ομάδας, οι οποίες όταν παίζεις με αντιπάλους τέτοιου επιπέδου είναι πιο εύκολα εμφανείς και δεν κρύβονται εύκολα… κάτω από το χαλί. Και αυτός ήταν ο λόγος που επιδιώξαμε αυτήν την περίοδο δύο φιλικά με τόσο δυνατές ομάδες, ώστε να έχουμε τον χρόνο να διορθώσουμε συγκεκριμένες αντικειμενικές αδυναμίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…