Κεντρική Elite League Ύψιστη τιμή για Αργυρόπουλο! Αποσύρει την φανέλα του ο Απόλλων Πάτρας

Ύψιστη τιμή για Αργυρόπουλο! Αποσύρει την φανέλα του ο Απόλλων Πάτρας

Nikos Argiropoulos

Ο Νίκος Αργυρόπουλος πρόσφερε πολλά στον Απόλλωνα Πάτρας και οι Πατρινοί γνωστοποίησαν πως θα αποσύρουν την φανέλα του, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστούν για όσα έκανε για την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Στην σημερινή Γενική Συνέλευση αποφασίστηκαν τα εξής:
Η συγχώνευση των ανδρικών τμημάτων βόλεϋ με την Ολυμπιάδα.
Παράλληλα η Γενική Συνέλευση επιφύλασσε μια έκπληξη, αποφασίζοντας την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 5 του εμβληματικού μας αρχηγού Νίκου Αργυρόπουλου για την πολυετή του προσφορά στον Σύλλογο.
Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1978 στην Πάτρα. Έχει ύψος 188 εκ. και τον μάθαμε στις θέσεις Point Guard και Shooting Guard.
Η διαδρομή του στη μεγάλη κατηγορία άρχισε στις 5 Οκτωβρίου 1996. Ο Απόλλωνας υποδεχόταν για την 3η αγωνιστική τον Παπάγου και έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 97-71.
Ο Αργυρόπουλος πέρασε την επόμενη διετία με τον Απόλλωνα στη μεγάλη κατηγορία όμως έζησε και τα “πέτρινα” χρόνια της Α2 για να είναι παρών και στη σεζόν της επιστροφής της ομάδας, το 2004-05.
Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στον Απόλλωνα, όπου αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος 2015-16, όταν και ολοκλήρωσε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής.
Υ.Γ. Άξιο αναφοράς βέβαια ότι την φανέλα αυτή έχουν φορέσει στο παρελθόν οι συχωρεμένοι Κώστας Μιχαλόπουλος(1976-1984) και Νίκος Σερέτης(1967-1970)”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …