Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Το σχόλιο του Σατοράνσκι για τον Αντετοκούνμπο!

Το σχόλιο του Σατοράνσκι για τον Αντετοκούνμπο!

satoranski tsexia tourkia

Το μυαλό της Τσεχίας βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας, με τον σταρ της ομάδας, Τόμας Σατοράνσκι να μιλάει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι όχι μόνο.

«Ήταν μια ακόμη μεγάλη νίκη για μας. Ξέραμε πως τα παιχνίδια εδώ δεν θα ήταν εύκολα. Η Βραζιλία έπαιξε πολύ έξυπνα μέχρι τώρα και έχει έμπειρους παίκτες, αλλά ξέραμε πως αν παίζαμε με την ταυτότητά μας θα είχαμε ελπίδες για νίκη και το κάναμε σήμερα από την αρχή. Έχουμε πάρει μαθήματα από τις παλαιότερες διοργανώσεις και αυτό φαίνεται τώρα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, γιατί είναι από τα πιο ταπεινά γκρουπ παικτών».

Σε ερώτηση για το αν θα συμβουλευτεί τον καλό του φίλο, Στράτο Περπέρογλου, απάντησε: «Δεν νομίζω να θέλει να μας δει να κερδίζουμε. Θα είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε για την Ελλάδα. Ήταν ένα από τα φαβορί για μετάλλιο πριν τη διοργάνωση. Ο Γιάννης είναι από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, με κανονισμούς ΝΒΑ είναι ασταμάτητος. Ας δούμε πώς μπορεί να τα καταφέρει με τους κανονισμούς της FIBA. Αν μου έλεγε κάποιος πριν την διοργάνωση πως θα παίζαμε με την Ελλάδα για την πρόκριση στους οκτώ, δεν θα το πίστευα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…