Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το μήνυμα του Ζουρνατσίδη για τα μπάτζετ του ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Ζουρνατσίδη για τα μπάτζετ του ΠΑΟΚ

telis zournatsidis

Ο πρώην τζένεραλ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, θέλησε να απαντήσει για το θέμα της αλόγιστης αύξησης μπάτζετ του Δικέφαλου του Βορρά τα τελευταία χρόνια.

Στο μήνυμά του ο Ζουρνατσίδης αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι αν και από τη Δευτέρα έχω πάψει να είμαι μέλος της ομάδας κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται μαζί μου (αυτό καλό θα ήταν να το ψάξουν λίγο με κάποιον ειδικό). Αναγκάζομαι λοιπόν να προσθέσω ένα τέταρτο υστερόγραφο σ’ αυτά που έγραψα τη Δευτέρα όχι ορμώμενος τόσο από προσωπικά κίνητρα αλλά κυρίως για να υπερασπιστώ τη δουλειά που έγινε απ όλους τα τελευταία 10 χρόνια !!!! Φυσικά κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχει κάνει ο για οχτώ χρόνια ηγέτης της ομάδας αλλά όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν καλά πως η διαμόρφωση της κοινής γνώμης ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα γι αυτόν.

ΥΓ4. <<Έκρηξη του χρέους>>

Την άνοιξη του 2011 η ομάδα είχε υποχρεώσεις 6.2εκ. Με την είσοδο και έξοδο στο άρθρο 99 , με την χρηματοδότηση του ευεργέτη της ομαδας αλλά και με τη σκληρή δουλειά τη συνεργασία και την υπομονή που έδειξαν οι άνθρωποι της ομαδας ( παικτες προπονητές εργαζόμενοι προμηθευτές ) στις 30/8/19 οι υποχρεώσεις της ομαδας ήταν 3.0εκ ( δημόσιο , αθλητές , προπονητές , προσωπικό , προμηθευτές, δηλαδή ΟΛΟΙ !!!!).

<< Αλόγιστη αύξηση του αγωνιστικού μπατζετ >>
2016-17 = 580χλ.
2017-18 =650χλ.
2018-19 = 780χλ.

Στο καθορισμό του μπατζετ φυσικά παίζει ρόλο πάντα και ο ανταγωνισμός. Να υπενθυμίσω δηλαδή πως πριν από 3,4 χρόνια δεν υπήρχε η ΑΕΚ ο Προμηθέας το Περιστέρι ο Ήφαιστος.

Γι όλα τα παραπάνω έχω φυσικά και όλα τα στοιχεία. Αν λοιπόν έχει κάποιος τα κάκαλα (που λέμε και μεις οι Πόντιοι ) να μιλήσουμε με στοιχεία εδώ είμαι. Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν λάθη και αστοχίες πολλές και σοβαρές μάλιστα. Συνήθως όμως έτσι γίνεται όταν βάζεις σε προτεραιότητα συνέχεια το επείγον σε σχέση με το σημαντικό. Αλλά αν ενας αντικειμενικός κριτής αξιολογούσε την κατάσταση θα έβλεπε πως υπήρχε μια απόλυτα αξιοπρεπής αγωνιστική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και η εταιρεία έκανε κυρίως θετικά βήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσει η ανέξοδη κριτική και ανθρωποφαγία από κάποιους που όχι μόνο δεν προσέφεραν στην ομάδα αλλά σε κάθε ευκαιρία προσπαθούν να την πλήξουν ή το μόνο που τους νοιάζει είναι η προσωπική τους ατζέντα και να στηρίξει όλη η οικογένεια της ομαδας τους 4 νέους και εξαιρετικούς ανθρώπους που μπήκαν στη διοίκηση. Αγαπάνε την ομάδα είναι ικανότατοι και θα κάνουν τα πάντα γι αυτήν. Η λογική του : <<όπου δε συμμετέχω το πυροβολώ για να φαίνονται όλοι μικροί κι ανίκανοι όπως εγώ>> επιτέλους πρέπει να σταματήσει !!!!!!»

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …