Κεντρική Β' Εθνική Τιμάει τον Ψυλέα ο Εθνικός! (pic)

Τιμάει τον Ψυλέα ο Εθνικός! (pic)

nikos psileas ethnikos

Ο Νίκος Ψυλέας κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Εθνικό και μάλιστα διετέλεσε και αρχηγός του. Η ομάδα του Πειραιά θα λάβει μέρος στο τουρνουά “Αχιλλέας Μέντζος” και αποφάσισε να τιμήσει τον αρχηγό της ομάδας της Νέας Σμύρνης, που διοργανώνει το τουρνουά.

Αναλυτικά:

“O Εθνικός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του στον Νότιο Όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Ιορδάνη Μουριχίδη το Σαββατοκύριακο (28-29 Σεπτεμβρίου) θα συμμετάσχει στο τουρνουά “Αχιλλέας Μέντζος”, το οποίο διοργανώνει ο Μίλωνας.

Η ομάδα μας θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια και ο Ιορδάνης Μουριχίδης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος εκτός από τον Εθνικό και το Μίλωνα, οι Κρόνος Αγίου Δημητρίου και ΑΟΚ Χαλανδρίου.

Ο Εθνικός μας στο πλαίσιο του τουρνουά θα βραβεύσει τον Νίκο Ψυλέα, που αγωνίζεται στον Μίλωνα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της ομάδας ματς και μάλιστα ήταν και αρχηγός της επί σειρά ετών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …