Κεντρική Basket League Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ηρακλή!

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Ηρακλή!

iraivanofeio

“Την Πέμπτη (12/9), στις 18:00, στο Ιβανώφειο, η νέα ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, επιστρέφοντας στην Α1, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της στον διεθνή φιλικό αγώνα με την Βουλγαρική Lukoil Levski Sofia”, ανέφερε η σχετική ενημέρωση του Ηρακλή για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Η αλήθεια είναι πρώτη σκέψη των ανθρώπων του Ηρακλή ήταν γίνει αργότερα. Τελικά, κρίθηκε σκόπιμο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από αρκετά φιλικά να φανερωθεί μπροστά στους φιλάθλους της, που την κράτησαν ζωντανή στα “πέτρινα” οκτώ χρόνια μακριά από την Α1.

Ναι, για τον μπασκετικό Ηρακλή αποτελεί μια ιδιαίτερη συγκυρία, θετική πάντα, η επιστροφή στην Α1 ύστερα από τόσα χρόνια και τα αποκαλυπτήρια της (νέας) ομάδας του Γιάννη Καστρίτη.

Εχουμε και λέμε…Σούλερ, Χάνλαν, Ντέιβις, Σμιθ, Οκερεαφόρ, Γκάρετ από τους ξένους, Καββαδάς, Ζάρας και Μανωλόπουλος από τους Ελληνες, ενώ από την περσινή μαγιά έμειναν Καλαϊτζίδης και Κακαρούδης, όπως και τα νέα παιδιά.

Οπως και να έχει, το απόγευμα της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό για τους “κυανόλευκους”. Και το σύνθημα “στο Ιβανώφειο δεν περνάει κανείς”, με δεδομένο πως ακολουθούν πολύ σύντομα σημαντικά εντός έδρας ματς για Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, θα ακουστεί αρκετές φορές!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…