Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στην Αθήνα ο Μάρτιν-Αύριο έρχεται ο Ντόρις!

Στην Αθήνα ο Μάρτιν-Αύριο έρχεται ο Ντόρις!

martin panionios

Ένας μετά τον άλλον έρχονται και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Πανιωνίου ενόψει της νέας σεζόν. Σήμερα έφτασε στην Αθήνα ο Τζάστιν Μάρτιν, ο οποίος αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Γιάννη Λίβανου.

Παράλληλα στην ενημέρωση της ΚΑΕ έγινε γνωστή και η άφιξη του έτερου Αμερικανού των κυανέρυθρων, δηλαδή του Μαρκ Ντόρις που είναι προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Τετάρτη (11/9) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Justin Martin!

Ο 29χρονος Αμερικανός forward πάτησε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Τετάρτης (11/9), φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, όπου τον υποδέχθηκε ο General Manager της ΚΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο Justin Martin αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιάννη Λίβανου.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός παίκτης δήλωσε πως “είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα και να δώσω το καλύτερο για έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα”.

Όσο για τους στόχους του με την κυανέρυθρη φανέλα: “Θέλουμε να πάμε καλά ως ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα της Basket League. Αυτό θα γίνει με σκληρή μάχη από μέρους μας σε κάθε παιχνίδι”.

Την Πέμπτη (12/9) αναμένεται στην Αθήνα και το έτερο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Mark Dorris (33χρ., 1,88μ.) για να τεθεί επίσης στη διάθεση του προπονητή μας, Γιάννη Λίβανου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…