Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σπανούλης:”Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα”

Σπανούλης:”Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα”

spanoulis1

Στην τεράστια αύξηση του ανταγωνισμού στην φετινή Ευρωλίγκα εστίασε ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στην media day του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά, τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα, καθώς με τόσες καλές ομάδες δεν υπάρχει περιθώριο για απώλειες.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα και να βρούμε πόντους στο ανοικτό γήπεδο. Έχουμε παίκτες με ταλέντο να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Θέλουμε βασικά να παίξουμε ένα μπάσκετ που θα κερδίζει! Αυτό θα μας βοηθήσει κυρίως, να κερδίζουμε.

Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα, ξεκινάμε σε μία εβδομάδα. Έτσι όπως είναι η Euroleague, δεν έχουμε χρόνο και δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω».

Για τον στόχο της οκτάδας, δήλωσε: «Ας μην γελιόμαστε, υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες. Πρέπει να παίξεις πάρα, πάρα πολύ καλά για να φτάσεις εκεί. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Πρέπει να είμαστε σταθερά καλοί σε όλα τα παιχνίδια».

Τελειώνοντας, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Είναι μία καινούρια ομάδα. Υπάρχει πίεση αποτελεσμάτων. Πρέπει να δούμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε την υποστήριξη του κόσμου. Θα μας σπρώξει σε αποτελέσματα. Μετά την Βιλερμπάν έχουμε και δύο ματς στην έδρα μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, όπως πάντα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…