Κεντρική Γυναίκες Σωτηρίου:”Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να χαλαρώνεις”

Σωτηρίου:”Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να χαλαρώνεις”

sotirioy

Στην χαλάρωση που είχε εκείνη και οι συμπαίκτριες της όταν o Ολυμπιακός πέρασε μπροστά στο σκορ στο παιχνίδι με την Μονπελιέ για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας γυναικών εστίασε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Σωτηρίου, μετά την λήξη του αγώνα.

Παράλληλα, η παίκτρια των ερυθρόλευκων τόνισε ότι αν παίξουν ακόμα πιο σκληρά στην Γαλλία και χωρίς κενά διαστήματα τότε μπορούν να κάνουν την ανατροπή.

Διαβάστε αναλυτικά:

« Θεωρώ ότι παρουσιάσαμε πολύ καλό αγωνιστικό χαρακτήρα, ήμασταν πολύ διαβασμένοι στο τακτικό κομμάτι. Βγάλαμε ψυχή αλλά, ξεχάσαμε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού, όταν περάσαμε μπροστά, ότι σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να χαλαρώνεις. Δεν μπορείς να υποτιμάς τον αντίπαλο σου. Το πληρώσαμε, όπως γίνεται με αυτές τις ομάδες και σε αυτό το επίπεδο.

Να επιστρέψει η ομάδα, να βρει ψυχολογία. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ ήμασταν κοντά, δείξαμε χαρακτήρα αλλά παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη ή έστω τη διαφορά που είχαμε χτίσει στην αρχή. Από την άλλη πλευρά, είναι υψηλό το επίπεδο. Όπως δείξαμε καλό χαρακτήρα σήμερα πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε ακόμα σκληρότερα στη Γαλλία.

Είναι δύσκολα εκεί, πρόκειται για μια παραδοσιακή ομάδα και χώρα με πολύ καλό επίπεδο στο μπάσκετ. Αν το θέλουμε πολύ και δεν έχουμε κενά διαστήματα, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…