Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Σκαριόλο: “Εμείς είμαστε στην 4άδα, η Ελλάδα και η Σερβία όχι”

Σκαριόλο: “Εμείς είμαστε στην 4άδα, η Ελλάδα και η Σερβία όχι”

sergio skariolo volos

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε για την πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και για τα μεγάλα ονόματα όπως η Ελλάδα και η Σερβία που έχουν μείνει εκτός συνέχειας.

“Ξέραμε ότι η Πολωνία δεν ήταν κατά τύχη στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Εκαναν εξαιρετική δουλειά, πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα. Παίζουν μαζί για πολλά χρόνια με τον ίδιο προπονητή, τον ίδιο Αμερικανό και τον ίδιο κορμό. Παίζουν ως ομάδα, αγωνίζονται, παλεύουν, είναι ταλαντούχοι και πρέπει να τους συγχαρούμε”.

Για την πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην τετράδα για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που είναι πολύ μεγάλο και είναι σπουδαίο που είμαστε στο Top-4. Αν δείτε πόσες σπουδαίες ομάδες είναι εκτός. Η Σερβία και η Ελλάδα είναι πιθανότατα οι πιο δυνατές ομάδες, αλλά και η Λιθουανία είναι δυνατή ομάδα επίσης”.

Για τις μάχες για τα μετάλλια:“Σαφώς υπάρχουν δυνατότερες ομάδες από εμάς στο Top-4, αλλά η δυνατότερη ομάδα δε νικά πάντα. Σε ένα παιχνίδι οι αποστάσεις μικραίνουν” και για τις αξίες που… οδηγούν την Ισπανία σχολίασε: “Ανταγωνιστικότητα, πειθαρχία, σεβασμός, ενότητα, όλοι ξέρουν το ρόλο τους και αυτοί οι παίκτες μπορούν να διδάξουν αυτές τις αξίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…