Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: “Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, κέρδισε το σεβασμό όλων”

Σφαιρόπουλος: “Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, κέρδισε το σεβασμό όλων”

sfairopoulos giannis pic

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε άψογη τη διοργάνωση του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και μίλησε για τον εμβληματικό παράγοντα του “τριφυλλιού”.

«Καλησπέρα. Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πρόσκληση σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για όσα πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και στο μπάσκετ γενικότερα. Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα

. Ειδικά για εμάς που δεν έχουμε παίξει φιλικά επιπέδου Ευρωλίγκας. Θα βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πρέπει να διορθώσουμε. Προσωπικά εγώ πρώτη φορά συμμετέχω και η διοργάνωση είναι άψογη και ευχαριστούμε πολύ» τόνισε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε ερώτηση για το πώς θα χαρακτήρισε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ανέφερε: «Ο κύριος Παύλος ήταν ένας κύριος, ένας τζέντλεμαν και κέρδισε το σεβασμό όλων».

Από την πλευρά του, ο ΝτιΜπαρτολομέο είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πολύ ωραίο που παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Από επαγγελματικής απόψεως είναι τιμή και χαρά να βρίσκομαι σε ένα τουρνουά τόσο ψηλού επιπέδου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…