Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Έχουν ακούσει τα πάντα οι παίκτες”

Σερέλης: “Έχουν ακούσει τα πάντα οι παίκτες”

serelis

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνίκο έδωσε ο Χρήστος Σερέλης στην συνέντευξη τύπου, τονίζοντας ότι τους αξίζει επειδή έχουν ακούσει τα πάντα από την αρχή της προετοιμασίας.

παράλληλα, ο τεχνικός του Λαυρίου, είπε ότι είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η ομάδα του παίζει με τον Παναθηναϊκό στο επόμενο παιχνίδι, δηλαδή ένα παιχνίδι χωρίς το πρέπει, ενώ σε σχετική ερώτηση για τις μεταγραφές των ξένων τις χαρακτήρισε λαχείο.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε μαζί από τις 12 Αυγούστου, έχουν ακούσει τα πάντα, από εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι άπειροι, έχουν όμως δουλέψει πολλές φορές. Είχαμε κάποιες μεγάλες ήττες στα φιλικά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Τα παιδιά πίστεψαν στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στο πλάνο και έβγαλαν μεγάλη ψυχή και ενέργεια. Θα έλεγα το ίδιο ακόμη κι αν χάναμε σήμερα.

Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική. Ο Ιωνικός θα χάσει πολύ δύσκολα, όταν βρει τα πατήματά του, από ομάδα που έχει ίδιους στόχους. Ίσως αυτή η νίκη αποβεί σημαντική. Δεν θα σημαίνει τίποτα όμως, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι και δεν δουλέψουμε το διπλάσιο σε σχέση με τώρα. Έγινε ένα παιχνίδι, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Από εδώ και πέρα μας περιμένει η 2η αγωνιστική. Ευτυχώς έχουμε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι δηλαδή που δεν έχουμε το πρέπει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας Affidea”.

Σε ερώτηση για την επιλογή των ξένων παικτών, απάντησε: “Aπό τα φιλικά, οι ξένοι έδειξαν ότι είναι πολύ καλοί. Έπρεπε να κάνουμε μία πολύ προσεκτική αναζήτηση λόγω μπάτζετ.

Θα πρέπει να πούμε την αλήθεια: δεν είμαστε οι μόνοι που βρίσκουν καλούς παίκτες. Είναι καμιά φορά και λαχείο η επιλογή. Υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών σε αυτά τα λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλαμε για το στιλ παιχνιδιού μας.

Πολλές φορές, στα φιλικά, χάναμε με μεγάλες διαφορές, αν και ήμασταν κοντά. Μας βοήθησε ότι παίζαμε στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας Affidea, γιατί υπάρχει πάντα άγχος για τον γηπεδούχο στην 1η αγωνιστική. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σταθερή απόδοση. Αν τα καταφέρουν, θα τους ψάχνουμε κι αυτούς κάπου αλλού (γέλια)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …