Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Σατοράνσκι:”H Ελλάδα έχει προσωπικότητες, είναι το φαβορί”

Σατοράνσκι:”H Ελλάδα έχει προσωπικότητες, είναι το φαβορί”

satoransky

Το άγχος του φαβορί θέλησε σε δηλώσεις του να πετάξει από τους παίκτες της εθνικής Τσεχίας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην εθνικής μας, ο Τόμας Σατοράνσκι. 

Συγκεκριμένα, ο απόλυτος ηγέτης των Τσέχων, τόνισε ότι η διαφορά δεν τους κάνει φαβορί, καθώς η εθνική μας έχει πολλούς έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα.

«Έχουμε καταφέρει κάτι το απίστευτο μέχρι στιγμής. Όμως θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα με την Ελλάδα και είναι σημαντικό να παραμείνουμε διψασμένοι.

Θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη και σίγουρα δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαφορά και να είμαστε ικανοποιημένοι αν χάνουμε με έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Αν μπούμε έτσι, θα χάνουμε από την αρχή. Πάμε για τη νίκη και βλέπουμε.

Δεν νιώθουμε φαβορί επειδή έχουμε την πολυτέλεια της διαφοράς. Η Ελλάδα έχει ισχυρές προσωπικότητες και παίκτες με εμπειρία. Δεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα απέναντί τους, εκείνοι είναι το φαβορί».

Τελειώνοντας μίλησε για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αναφέροντας ότι:

«Η αδυναμία του είναι το σουτ, αλλά είναι τόσο επιθετικός και μακρύς που πάντα βρίσκει τρόπο να φτάνει κοντά στο καλάθι. Είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ελπίζω πως με τους κανονισμούς της FIBA θα είναι πιο εφικτό να τον μαρκάρουμε. Πάντως στο ανοιχτό γήπεδο είναι ασταμάτητος. Φυσικά η Ελλάδα έχει κι άλλους καλούς παίκτες και πρέπει να τους προσέξουμε κι αυτούς. Για μένα είναι το φαβορί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…