Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σαρικόπουλος:”Μαζευτήκαμε αργά αλλά γίνονται τα πάντα για να παρουσιάσουμε κάτι καλό”

Σαρικόπουλος:”Μαζευτήκαμε αργά αλλά γίνονται τα πάντα για να παρουσιάσουμε κάτι καλό”

sarikopoulos

Στους στόχους του ΠΑΟΚ που είναι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη στάθηκε ο Ζήσης Σαρικόπουλος μιλώντας από το περίπτερο της ομάδας στην ΔΕΘ. Παράλληλα ο παίκτης του δικεφάλου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι άργησε το στήσιμο της ομάδας τονίζοντας ότι γίνεται από όλους η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να δέσει σύντομα η ομάδα και να αποκτήσει χημεία.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τις εντυπώσεις του από το περίπτερο του ΠΑΟΚ: «Η διεθνής έκθεση είναι ένα πολύ μεγάλο γεγονός, ένα πολύ ωραίο event… Το περίπτερο είναι πανέμορφο χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και βλέπουμε πράγματα αλλά και τον κόσμο της ομάδας που είναι δίπλα μας, είναι ωραία ατμόσφαιρα».

Για την δημιουργία της ομάδας και το δέσιμο της: «Το δέσιμο είναι μια διαδικασία που θα έρθει, σίγουρα μαζευτήκαμε αργά, αλλά ο κόουτς και το προπονητικό επιτελείο κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να είμαστε σε καλό επίπεδο, όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι, υπάρχει κίνητρο για να παρουσιάσουμε κάτι καλό, θέλουμε να ανταπεξέλθουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη… Σίγουρα χρειαζόμαστε χρόνο, και έχουμε δυο βδομάδες με τα φιλικά ώστε να δείξουμε περισσότερα. Είμαστε αισιόδοξοι».

Για την έλευση του στον ΠΑΟΚ: «Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της… Ο ΠΑΟΚ όσο αργά και να φτιάχτηκε είναι μεγάλη ομάδα, σοβαρή και όλα τα παιδιά το γνωρίζουν αυτό, από εκεί και πέρα αυτό δεν μου ασκεί πίεση, θέλουμε να ανταπεξέλθουμε και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά και στο Champions League να κάνουμε ότι μπορούμε… Να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και με συγκέντρωση και πάνω από όλα υγεία. Θα πετύχουμε».

Για το πιστοποιητικό που πήρε η ομάδα: «Όπως προείπα η ομάδα όντως άργησε να δραστηριοποιηθεί, αλλά σε μικρό διάστημα έκλεισε το ρόστερ, καθώς ο κόουτς κινήθηκε γρήγορα και έφερε παιδιά που έχουν ποιότητα. Η ομάδα κινείται γρήγορα και αυτό το βλέπουμε και μέσα στο γήπεδο, προπονούμαστε πολύ σκληρά και θέλουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του: «Μια ομάδα για να πετύχει πρέπει να έχει καλούς γηγενείς παίκτες, και πάνω απ’όλα καλούς χαρακτήρες, είναι δικός μας ρόλος να τους δείξουμε ποια είναι η κατάσταση και να κάνουμε την ομάδα μια οικογένεια».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …