Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Kίνητρο, θέληση, πειθαρχία και προοπτικές εξέλιξης”

“Kίνητρο, θέληση, πειθαρχία και προοπτικές εξέλιξης”

serelis

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τους φετινούς στόχους του Λαυρίου αλλά και για την σημασία της στήριξης των φιλάθλων.

Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο αγωνία για την ομάδα μου με το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο μέχρι και ένα μήνα πριν. Η παραμονή του Λαυρίου στη Basket League μάς πεισμώνει στο να δουλέψουμε πιο σκληρά καθημερινά έτσι ώστε να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα.

O φετινός μας στόχος είναι να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει κίνητρο, θέληση, πειθαρχία και προοπτικές εξέλιξης. Επίσης, αυτό που επιθυμώ για τη νέα σεζόν είναι να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε μια νεανική ομάδα που ξεχειλίζει από πάθος, ταλέντο και ενέργεια και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καλό.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου θα γεμίζει το γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα διότι η στήριξη των φιλάθλων θα μας δώσει δύναμη για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Καλή αγωνιστική χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …