Κεντρική Διεθνή “Καρφιά” Γκομπέρ για τους όσους δεν έπαιξαν στο Παγκόσμιο

“Καρφιά” Γκομπέρ για τους όσους δεν έπαιξαν στο Παγκόσμιο

rudy gobert gallia

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε για τους NBAers που επέλεξαν να μην αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο 27χρονος Γάλλος σέντερ των Τζαζ, ο οποίος ενίσχυσε κανονικά την Εθνική Γαλλίας, μίλησε  στους «New York Times» και τόνισε: «Θα ευχόμουν οι καλύτεροι παίκτες να έρχονταν στην Κίνα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να συμβεί ποτές αυτό. Σκέφτονται τον εαυτό τους περισσότερο από κάθε τι άλλο. Αλλά αυτό είναι κατανοητό. Είναι δουλειά. Όλοι έχουμε οικογένειες να φροντίσουμε».

Ο Γκομπέρ μίλησε και για τους Αμερικανούς διεθνείς, που έπαιξαν στην Κίνα και τερμάτισαν στην έβδομη θέση που είναι η χειρότερη στην ιστορία τους στη διοργάνωση: «Δεν μου αρέσει η κριτική που τους ασκείται. Θυσίασαν δύο μήνες μακριά από την οικογένειά τους για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και το μόνο που λαμβάνουν είναι κριτική.

Είναι άσχημα αυτά τα σχόλια. Είναι απογοητευτικό, για εμένα, να συμβαίνει αυτό. Ναι, έχασαν, αλλά έπαιξαν καλά. Είμαστε κι εμείς καλοί, που τους κερδίσαμε. Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι ΗΠΑ θα επιστρέψουν το επόμενο καλοκαίρι και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…