Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Έτσι αντέδρασα όταν έμαθα για το πρόβλημα υγείας μου”

“Έτσι αντέδρασα όταν έμαθα για το πρόβλημα υγείας μου”

david blatt olympiakos

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε συγκλονίσει όταν είχε γνωστοποιήσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετωπίζει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε σε εκπομπή για την αντίδραση του όταν το έμαθε και αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα είπε σε εκπομπή στο ΣΚΑΪ:

Για το αν έχει τα φόντα να παραμείνει σε τοπ επίπεδο: «Χωρίς αμφιβολία αν ήμουν προπονητής του Γιάννη θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος να έχω αυτή την πρόκληση γιατί είναι τρομερός και το έχει αποδείξει».

Για το αν θα είχε τη δυνατότητα να πάρει έναν μόνο παίκτη στον Ολυμπιακό, αν θα επέλεγε τον Γιάννη: «Ο Γιάννης θα ήταν αναμφίβολα μια καλή επιλογή για να αρχίσω. Θα μπορούσα να σκεφτώ και κάποιους άλλους αθλητές που είναι εξίσου ξεχωριστοί, αλλά αν ο Γιάννης περνούσε το κατώφλι μου θα ήμουν πολύ χαρούμενος».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τον λόγο που τον οδήγησε στο να το μοιραστεί τα νέα με τον κόσμο: «Ήθελα να είμαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου. Δεν ήθελα να κρατηθώ και να κρύψω πράγματα. Αυτό θα με έκανε ανασφαλή και χωρίς αυτοπεποίθηση».

Για το πώς αντέδρασε όταν το έμαθε: «Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το να συνεχίσω να δουλεύω. Διότι πρόκειται για ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητάς μου. Αναρωτιόμουν αν θα ήμουν ικανός να λειτουργήσω, να είμαι ανεξάρτητος και να μπορώ να κάνω πράγματα που αγαπάω».

Για το πώς το είπε στους δικούς του ανθρώπους: «Είναι άνθρωποι που είναι πιο κοντά μου και με ενδιαφέρει αυτό που έχουν στην καρδιά τους. Με έβλεπαν να μπαίνω σε δύσκολες καταστάσεις και να είμαι αγχωμένος για να μάθω τι ακριβώς είναι αυτό που μου συμβαίνει. Το να μοιραστώ μαζί τους δεν ήταν δύσκολο, όσο το να διαχειριστώ το συναίσθημα και την αντίδρασή τους. Όπως περίμενα ήταν από την αρχή πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…