Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρίντεζης:”Η γενναιότητα του Μπλατ μας δίνει εξτρά κίνητρο”

Πρίντεζης:”Η γενναιότητα του Μπλατ μας δίνει εξτρά κίνητρο”

giorgos printezis olympiakos

Στο επιπλέον κίνητρο που δίνει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα του ο Ντέιβιντ Μπλατ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στο πλαίσιο της media day της ομάδας.

Παράλληλα, ο υπαρχηγός των ερυθρόλευκων τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να τα δώσει όλα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο, που για τον Ολυμπιακό είναι να διεκδικεί την κάθε νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τα συμπεράσματα από τα φιλικά: «Φάνηκε ότι χρειαζόμαστε δουλειά για να γίνουμε ομάδα και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο που όλοι θέλουμε».

Για τα ματς της Ευρωλίγκα: «Όλοι παίζουμε με όλους. Πάντα πρέπει να είσαι σοβαρός. Πρέπει να αντιμετωπίζεις το ίδιο και την πρωταθλήτρια, ή ομάδες που δεν είναι τόσο δυνατές. Δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας, αλλά εκείνο που μετράει είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Ουσιαστικά ο κόουτς προσπαθεί να πάρει από τον καθένα το καλύτερο. Θα έχουμε ένα ματς τη βδομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε φορά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να δουλεύουμε αρκετά και να τα δίνουμε όλα κάθε φορά».

Για τις προσδοκίες την φετινή χρονιά: «Μετά το καλοκαίρι του 2011, αιωρείται ότι και φέτος δεν υπάρχουν και πάλι μεγάλες προσδοκίες. Επιβάλλεται όμως να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Στο τέλος θα πρέπει να αποδείξουμε που μπορούμε να φτάσουμε.

Για το πρόβλημα υγείας του Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο κόουτς είναι γενναίος με αυτό που περνάει και το πως το δημοσιοποίησε. Κάποιοι το ξέρουμε από πέρσι και είναι αξιοσέβαστο το πως το αντιμετωπίζει και πως το περνάει. Αυτό αποδεικνύει πως ο Μπλατ ήταν αγωνιστής και συνεχίζει και τώρα που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα υγείας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…