Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παπαγιάννης: “Τελείωσαν οι δικαιολογίες για μένα, έτοιμος να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα”

Παπαγιάννης: “Τελείωσαν οι δικαιολογίες για μένα, έτοιμος να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα”

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι οι δικαιολογίες τελείωσαν και πως είναι έτοιμος να δικαιώσει όσους περιμένουν πράγματα από αυτόν.

Όσα δήλωσε στα κανάλια της Nova στη media day του Παναθηναϊκού:

Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς σε ξένο περιβάλλον; Εσύ το ξέρεις καλά.

Τις πρώτες μέρες με ρώταγαν διάφορα, αλλά είμαστε σαν λαός έτσι που τους δεχόμαστε με αγάπη γιατί θέλουμε να δείξουμε τα θετικά αυτής της χώρας.

Ο Πεδουλάκης είπε πως είσαι το μεγάλο του στοίχημα.

Είναι μεγάλη ευθύνη για μένα αυτό που είπε ο κόουτς, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αν είμαι μικρός ή όχι, τελείωσαν οι δικαιολογίες. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω, να δικαιώσω όσους περιμένουν πράγματα από εμένα. Τα πράγματα θα γίνουν όπως πρέπει.

Σου λείπει κάτι, κάποιο στοιχείο που θες να βελτιώσεις

Το στοίχημα το δικό μου είναι η άμυνα. Πρέπει να δώσω βάση, θα βελτιώνομαι αγώνα με αγώνα, προπόνηση με προπόνηση για να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες.

Είστε η πιο αθλητική ομάδα που είχε ο Παναθηναϊκός, στόχος να τρέχει πολύ. Θα μπορέσεις να ακολουθήσεις;

Όντως έτσι είναι, είμαστε πολύ αθλητική ομάδα, πολλά μεγάλα κορμιά, είμαι έτοιμος έχω προετοιμαστεί όλο το καλοκαίρι, το μπάσκετ αλλάζει και πάει προς σ’ αυτό το στυλ παιχνιδιού, το γρήγορο και πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Θέλει ελληνικό διαβατήριο ο Σαντ Ρος

Διαδικασίες για έκδοση ελληνικού διαβατηρίου φέρεται να έχει ξεκινήσει ο Χάουαρντ Σαντ Ρος…