Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι πέντε καλύτεροι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι πέντε καλύτεροι της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων (vids)

world league 1

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπελλου ολοκληρώθηκε και αρκετοί παίκτες φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το Ebasket.gr σας παρουσιάζει τους πέντε κορυφαίους παίκτες της πρώτης αγωνιστικής, που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

1. Αχμέτ Ντουβερίογλου (Ιορδανία)

Η Ιορδανια βρέθηκε να χάνει με μεγάλες διαφορές από τη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά στο φινάλε έφτασε κοντά στη μεγάλη ανατροπή, καθώς έκανε την αντεπίθεση της και λίγο έλειψε να “σοκάρει” τους Δομινικανούς. Κορυφαίος της ομάδας, αλλά και όλης της πρώτης αγωνιστικής, ήταν ο Αχμέτ Ντουβερίογλου, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα. Ο 26χρονος σέντερ τελείωσε το ματς έχοντας 34 πόντους (14/18 δίποντα, 6/9 βολές), 9 ριμπάουντ2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 37

2. Νταβίντ Ουέρτας (Πουέρτο Ρίκο) 

Το Πουέρτο Ρίκο ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό το οφείλει κατά πολύ στον Νταβίντ Ουέρτας. Ο Πουερτορικανός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη κόντρα στο Ιράν. Ο 32χρονος κόντρα στους Ιρανούς μέτρησε 32 πόντους (1/1 βολή, 8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 34

3. Γκούνα Ρα (Κορέα)

Η Κορέα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην Αργεντινή και υπέστη βαριά ήττα. Ο Γκούνα Ρα, όμως, τα έβαλε με τα “θηρία” και τα πήγε περίφημα. Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Κορέας μέτρησε συνολικά 31 πόντους (9/12 βολές, 8/19 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 15 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 33

4. Χαμέντ Χανταντί (Ιράν)

Το Ιράν δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε από το Πουέρτο Ρίκο. Ο Χαμέντ Χανταντί κατάφερε να ξεχωρίσει για τους ηττημένους, καθώς είχε 22 πόντους (4/7 βολές, 6/13 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 28

5. Γιοχάνες Βόιγκτμαν (Γερμανία)

Η Γερμανία έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου, αλλά τελικά η Γαλλία άντεξε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα. Οι Γερμανοί είχαν σε μεγάλη μέρα τους Σρέντερ και Βόιγκτμαν, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί φανταστική εμφάνιση. Συγκεκριμένα, είχε 25 πόντους (4/5 βολές, 3/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα), 3 ριμπάουντ4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης: 28

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…