Κεντρική Γ' Εθνική Ολυμπιακός Βόλου: Δεν συνεχίζει ο Γκουγκουτούδης, “αιχμές” για τη Διοίκηση

Ολυμπιακός Βόλου: Δεν συνεχίζει ο Γκουγκουτούδης, “αιχμές” για τη Διοίκηση

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης οδήγησε πέρσι τον Ολυμπιακό Βόλου στην άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία, αλλά δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός με ανάρτηση του έκανε γνωστή την αποχώρηση του και άφησε “αιχμές” κατά της διοίκησης, που όπως είπε αθέτησε όσα είχαν συμφωνήσει.

Αναλυτικά:

“Κατακλυσμένος από ανάμεικτα συναισθήματα απογοήτευσης και θυμού, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση ανακοίνωσης λήξης της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Και εξηγούμαι:
Παρότι δεν υπήρξε μέχρι σήμερα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση της προπονητικής εντολής του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου, και παρότι υπήρχαν (και εξακολουθούν να υπάρχουν) σοβαρές εκκρεμότητες μεταξύ μας, η προετοιμασία της ομάδας είχε ξεκινήσει ήδη από τις 20-08-2019 -σε καθημερινή βάση- καθώς, ήδη από τον Ιούνιο, υπήρχε προφορική συμφωνία και, κυρίως, καλή πίστη (μάλλον, ωστόσο, μόνο από την πλευρά μου), σε σχέση με την εκ νέου προπονητική μου συμμετοχή.

Δεδομένου των ανωτέρω, ζήτησα πριν εισέλθουμε στην τακτική προπονητική περίοδο να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες, ως αυτονόητη και εύλογη έκφραση αναγνώρισης, του κόπου και των καλών αγωνιστικών αποτελεσμάτων για τα οποία κοπίασα, αφοσιώθηκα και προσπάθησα.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα αυτονόητα δεν είναι πάντα αυτονόητα αλλά ζητούμενα, καθιστώντας την απόφαση αποχώρησης μου από το Σύλλογο που τόσο έμπρακτα στήριξα, μονόδρομο.

Όπως σε όλες τις μέχρι σήμερα αναληφθείσες από μένα υποχρεώσεις μου ανταπεξέρχομαι ως κύριος, έτσι και ως κύριος αποχωρώ σήμερα από τον Ολυμπιακό, διευκρινίζοντας ότι η εξέλιξη αυτή προκύπτει, μόνο ως απόρροια αθέτησης των μεταξύ της Διοίκησης (Διοικούσας επιτροπής του Τμήματος) και εμού συμφωνηθέντων, τα οποία και παραμένουν απαιτητά.

Οποιοδήποτε έτερο αφήγημα (τυχόν) προκύψει (επίσημα ή ανεπίσημα) θα αποτελεί μεθόδευση δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΦΟΒ: Ανακοίνωσε Σφηκάκη

Τη φανέλα του Φιλοπρόοδου Όμιλου Βροντάδου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Αντώνης Σφηκάκης. Ο ΦΟ…