Κεντρική Basket League Λαύριο Ο βασικός χορηγός του Λαυρίου για τη νέα χρονιά (pic)

Ο βασικός χορηγός του Λαυρίου για τη νέα χρονιά (pic)

Το Λαύριο βρήκε ακόμη έναν δυνατό συμπαίκτη ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ανακοίνωσε την χορηγική της συμφωνία με τη φαρμακευτική εταιρία Boderm, η οποία θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό της ομάδας.

Αναλυτικά:

Η BODERM βασικός χορηγός της ΚΑΕ Λαύριο Megabolt για τη σεζόν 2019-2020!

H ΚΑΕ Λαύριο – Megabolt ανακοινώνει τη χορηγική συμφωνία με τη δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία BODERM η οποία θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό συνδετικό κρίκο στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να φέρουμε εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

✍ Λίγα λόγια για την BODERM:
H «Boderm Φαρμακευτική A.E.» είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά με Φάρμακα, Συμπληρώματα Διατροφής, Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα και Καλλυντικά.

Τα Ιατροτεχνολογικά προϊόντα, Συμπληρώματα διατροφής και Καλλυντικά της εταιρείας διατίθενται σε Ευρωπαϊκές χώρες και Διεθνής αγορές με το εμπορικό σήμα BODERM™ συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Παραγωγής και του Εγχώριου Προϊόντος.

H υψηλή ποιότητα τεχνολογιών και ανθρώπινου δυναμικού της ολοκληρώνει-δεσμεύει το βέλτιστο αποτέλεσμα των προϊόντων της BODERM™. Στην Ελλάδα τα προϊόντα της BODERM™ διατίθενται σε όλα τα φαρμακεία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Στο ΣΕΦ το Λαύριο

Στο ΣΕΦ θα δίνει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια τη νέα σεζόν το Λαύριο. Η ομάδα του Χρήστου Σε…