Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ο Πανιώνιος κατέκτησε το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Ο Πανιώνιος κατέκτησε το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος»

panionios4

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα (15/9) το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή παιδιών γεννημένων το 2007! Στον μικρό τελικό το Περιστέρι επικράτησε της PAO BC Academy, ενώ στον μεγάλο τελικό που ακολούθησε ο Πανιώνιος επιβλήθηκε του Πανερυθραϊκού και κατέκτησε το τρόπαιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς το αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά για έναν τόσο ιδιαίτερο σκοπό!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες του Πανιωνίου, του Πανερυθραϊκού και του Περιστερίου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και έλαβαν μέρος στο τουρνουά, τιμώντας τη μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η απονομή του Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του 2ου «Tουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Maccabi FOX Tel Aviv, της Fenerbahce Beko και της AX Armani Exchange Olimpia Milan και το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…